CONCEPTING

CONCEPTONTWIKKELING:

“DESIGN IS NOT JUST WHAT IT LOOKS LIKE & FEELS LIKE. DESIGN IS HOW IT WORK”

 

Wij zijn een full service design & content agency en hebben ook ervaring met
conceptontwikkeling. Samen met jou creëren en ontwikkelen wij creatieve en unieke
concepten. Denk hierbij aan het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam, een campagne,
brand activatie wij denken zelfs mee bij het creëren van een start op. Wij doen dit graag
samen met jouw in een creatieve omgeving op een out of the box manier.

Wij bedenken en creëren gezamenlijk een concept. Dit doen we aan de hand van een creatieve brainstorm sessie waarin wij u uitdagen. Daarnaast helpen wij bij het visualiseren van het concept door middel van branding en communicatie middelen.Wij bedenken een brainstorm sessie op locatie waarbij wij u helpen bij het creëren en ontwikkelen van een concept.

F.A.Q. – CONCEPTONTWIKKELING

Het ontwerpen  van een brand/branding bestaat uit 4 fases. Door het proces in vier delen op te breken kunnen wij garanderen dat het eindproduct geheel naar wens is omdat jij tijdens elke fase inspraak hebt en wij niet verder gaan met een product waarmee u niet tevreden bent.

FASE 1: BRIEFING
AANPAK
Onze aanpak is bij elk project hetzelfde. Alleen de uitkomsten zijn bij elk project anders.

LUISTEREN
We luisteren goed naar de wensen van onze klant.  Dit is voor ons namelijk belangrijke informatie. Deze informatie zorgt voor creatieve concepten.

VRAGEN
Wij stellen de juiste vragen om alle info te vergaren die wij nodig hebben. We stellen vragen nooit dubbel.

 

FASE 2: ONTWERPEN
ONTWERP VOORSTEL
Binnen de afgesproken termijn ontvangt u het eerste ontwerpvoorstel. Daarna volgen de aanpassingsronden. Bij het ontwerpen van logo’s zijn dit drie voorstellen. Bij het ontwerpen van kaarten zijn dat er twee.

KEUZE
Uit deze voorstellen kiest u één ontwerp die we verder uitwerken tot u tevreden bent. U ontvangt uw uiteindelijke project in verschillende bestandsformaten, te gebruiken in allerlei soorten programma’s.

 

FASE 3: KOSTEN
PERSOONLIJK
Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn is kunnen wij onze tarieven een stuk aantrekkelijker houden dan die van een standaard reclame- of ontwerpbureau. Daarnaast heeft u altijd een vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces.

TRANSPARANT
De genoemde tarieven zijn exclusief btw. Vooraf ontvangt u per e-mail een transparante offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

 

FASE 4: OVERDRACHT
Wanneer alles is ontworpen ontvang je van ons diverse bestanden. Je ontvangt van ons alle bestanden in de formaten AI./EPS./PNG. Het briefpapier ontvangt u ook in een kant en klaar Word bestand.

Mocht je nog een aantal vragen hebben of ons gewoon even willen spreken dan kan dat natuurlijk!