Image

Patrick Remak

Ontwerp een modern en krachtig logo
voor een Personal Trainer?


Logo, Branding, Grafische vormgeving, Webdesign, Social MediaPatrick Remak kwam naar ons toe met de vraag of wij een krachtig maar toch ook modern logo voor hem konden ontwerpen. Hij vertrouwde ons hierin en wilde bewust niet 3 verschillende voorstellen.


LOGO


Image

ONTWERP COMMUNICATIE UITINGEN


Het merk Patrick Remak staat voor een healthy lifestyle. Hij biedt een totaal pakket aan. Trainen + hulp bij voeding. Wij hebben gekozen voor een Football bord en een flyer waarin de werkwijze van Patrick Remak op beeldende wijze wordt verteld. Door het verhaal beeldend te vertellen kunnen mensen de informatie sneller in zich opnemen.


BRANDING


Image
Image
Image

BRANDING DOORGEVOERD IN SOCIAL EN WEBSITE


Vaak wordt vergeten dat social media ook onderdeel uitmaakt van je brand. Je communiceert hier namelijk ook met je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de branding tot in de puntjes wordt doorgevoerd.

Wij hebben tevens het ontwerp en de bouw van de website verzorgd. Wij zijn van mening dat je je gehele brand goed moet doorvoeren in al je communicatie uitingen. Onderdeel van je communicatie uiting is natuurlijk je website.


INSTAGRAM POST


Image
Image


WEBSITE DESIGN