Image

RVB Accountancy & Advies B.V.

Hoe laat je zien dat een Accountancy
ook hip en jong kan zijn?


Branding, Grafische vormgeving, Redesign website, WebdesignVoor een Accountancy bureau kregen wij de opdracht om een nieuw logo + huisstijl te ontwerpen. We werden geheel vrij gelaten in dit proces. Na wat onderzoek kwamen wij erachter dat de meeste Accountancy bureau's een redelijk stoffige uitstraling hebben. Om te zorgen dat je je hiervan onderscheid en dus opvalt en hebben wij er voor gekozen om het merk een jonge en hippe uitstraling te geven. Net als de eigenaar van het kantoor.


LOGO VOORSTELLEN


Image


DEFINITIEF LOGO


Image

WELK LOGO PAST HET BEST


Om een klant een zo goed mogelijke keuze te laten maken ontwerpen wij altijd 3 verschillende logo's. Hierdoor kan jij als klant zelf kiezen welk logo jij het beste bij jouw bedrijf vind passen. Jij kent natuurlijk je bedrijf als geen ander. Hierdoor kan het natuurlijk ook voorkomen dat er nog een aantal kleine wijzigingen moeten worden doorgevoerd om tot het uiteindelijke definitieve logo te komen.

LOGO VOORSTEL


Hoe maak je een ontwerp voor een ontwerp-opleiding? Dat was de uitdaging voor de huisstijl van Communication and Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij ontwikkelden een open en flexibele beeldtaal die de opleiding een eigen gezichtgeeft en waar iedereen zelf mee aan de slag kan.


BRANDING


Image
Image
Image

BRANDING DOORVOEREN IN WEBSITE


Wij hebben tevens het ontwerp en de bouw van de website verzorgd. Wij zijn van mening dat je je gehele brand goed moet doorvoeren in al je communicatie uitingen. Onderdeel van je communicatie uiting is natuurlijk je website.


WEBSITE DESIGN
RESPONSIVE